martes, 28 de septiembre de 2010

Profetes de la crisis (Corbacho i altres iluminats)

SI,SI,SI!!!
Avui estic especialment content, he llegit una declaració a la premsa d'avui del Sr.Corbacho que deia que ja estem en plena remuntada de la crisis! Me n'alegro especialment, i suposo que com jo tambè se n'alegraràn la majoria de treballadors, molt especialment si ets freelance (altrament conegut com a autonom).
Suposo que la remontada de la crisis es nota especialment aquests darrers mesos, amb la pujada de l'IVA que tan ajuda a remontar les nostres malmeses economies i amb la reducció de la feina que es nota per l'augment de les llistes d'aturats.
Senyors politics, facin el favor de despatxar els seus assessors económics, no en tenen ni la més remota idea de com està la situació económica actual i molt menys saben cap a on anirà l'economia, i per suposat són completament incapaços de predir quan començarà la remuntada económica.
El que si que està clar és que per ser politic no cal tenir ni ofici, ni benefici, i molt menys haver estudiat o treballat, només cal repassar una mica les biografies dels nostres ministres per adonar-nos que ens governen inutils, pilotes i endollats...
La única condició que posaria a qualsevol polític,assessor o bestiar similar és que tinguin estudis i sobretot que hagin treballat...només d'aquesta forma podrien saber quins són els problemes dels treballadors, es a dir els seus VOTANTS...
PD. En les properes eleccions si com jo penseu que ningú solucionarà els nostres problemes, VOTEU EN BLANC!!!

1 comentario: